Hizmetlerimiz

Projelerimiz

Ürünler

Blog

Akademik Danışmanlık Hizmeti » Erhan Aydın Akademi Akademik Danışmanlık Hizmeti
Akademik Danışmanlık Hizmeti

Hizmetlerimiz

Akademik Danışmanlık

Yüksek Lisans ve Doktora eğitiminin tez döneminde olan öğrenciler; araştırma yaparken ve tezlerini kurgularken (yazım ve içerik bakımından) birçok zorlukla karşılaşmaktadır. Dolayısıyla bu zorlukların aşılması ve araştırmacının gelişimi için alanında uzman ve doktora eğitimini yurt dışında tamamlamış akademisyenlerden ya da yurt dışı üniversitelerde akademimiz bünyesinde yer alan akademisyenlerden danışmanlık hizmeti alabilmektedirler.

SSCI/ESCI/Scopus indekslerinde yayın yapmak isteyen akademisyen hocalarımızın yayınları SSCI dergilerde hakemlik yapan danışmanlarımız tarafından incelenmekte ve geliştirme odaklı yorumlar yapılmaktadır. Dolayısıyla yayınınızın bu indekslerde yer alan dergilerde yayınlanabilme ihtimali büyük oranda artmaktadır. Ayrıca konunuza yönelik SSCI/ESCI bir dergide yayın yapma hususunda geliştirme hizmeti de bu kapsamda verilebilmektedir.

Bu danışmanlık hizmeti, araştırmalarınıza ve akademiye olan bakış açınızı değiştirmeyi hedeflemektedir. Bu hizmetimizden yararlanan danışanların akademik başarılarında ciddi oranda bir artış görülmüştür.